Oud gebouw getransformeerd in een Japans restaurant

  • Allan Owens
  • 0
  • 3956
  • 841

We weten allemaal dat de handelsindustrie moeilijk is. In dit domein van activiteit heeft met name de marketing van levensmiddelen rekening gehouden met het motto: "Onze klant is onze meester". Ik zal in het bijzonder naar restaurants verwijzen, dus ik zal zeggen dat eigenaren van dit soort plaatsen zeer attent zijn met hun diensten, maar ook met het uiterlijk van de locatie. In de wijk Chaoyang, Beijing, China, is er een restaurant van 382 vierkante meter ontworpen door Beijing Matsubara and Architects - Hironori Matsubara en Kazunori Yamaguchi, voltooid in september 2011.

De belangrijkste ruimte waar de klanten kunnen eten is een combinatie van moderne en oude elementen. Hier wordt het elegante meubilair gecombineerd met de grijze toon van beton en veel verlichtingselementen benadrukt door het oude, ruwe plafond dat nog steeds de vingerafdruk van de vorige decoratie behoudt. Als sommige klanten de voorkeur geven aan een intieme sfeer, blijft het restaurant tot hun beschikking met prachtige privékamers ingericht met op maat gemaakte "wolklantaarns" die zijn gemaakt door een Chinese lantaarnfabrikant en interessante, gebogen muren. Bovendien wordt het plafond van de hoofdhal gekenmerkt door de verweerde gegalvaniseerde stalen boog, die ook is bedoeld om de aandacht van de klant te trekken naar de ruimtes van achteren.




Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Interieurontwerp en prachtige architectuur.
Een designblog met ideeën voor interieur, architectuur, modern meubilair, ontwerpprojecten en voorstellen.